Forside > Gruppen > Forældrehjælp

Forældrehjælp

Hos Søborg Gruppe vil vi meget gerne have hjælp fra spejdernes forældre. I tabellen herunder ses nogle af de opgaver, som vi gerne vil overlade til forældrene. Der skal nok komme flere opgaver til med tiden.

Hvis du er forælder i gruppen, og ser en opgave, som du godt vil tage dig af, skal du tage kontakt til gruppen (). Herefter finder vi sammen ud af, hvordan opgaven skal løses.

Opgave Beskrivelse Hvor tit? Hvem?
Tøjvask Håndklæder, vaskeklude og viskestykker skal vaskes, tørres, lægges sammen og lægges på plads i Kælderen. Ca. hver tredje måned (eller oftere) Lisbeth (Gustav og Anton)
Gulvvask i Kælderen Gulvene i Kælderen skal vaskes; enten alle på en gang, eller i et rum ad gangen. Ca. hver tredje måned (eller oftere)  
Rengøring i Kælderen Rengøring så ofte som nogen orker det. Det bliver nærmest med garanti oftere end nu. Ca. hver tredje måned (eller oftere)  
Forældrecafé Der laves te og kaffe til forældrecafé efter fælles bæver- og ulvemøde. Hver anden uge  
Kernen ved loppemarkeder Vi skal gerne have hjælp fra mange forældre til loppemarkederne; men det bliver nemmere, hvis vi har en fast kerne af forældre at starte med. 2-4 gange om året  
Materielansvarlig Sørger for, at økser, spader, telte mv. er i en god stand. Indkøbe nye materialer, når nødvendigt. Som man finder passende  
Brændeansvarlig Gruppen har adgang til brænde, det skal bare hentes, saves og kløves. 1-2 gange om året  
Køkkentjans på juleweekend De, der har køkkentjansen, sørger for indkøb og madlavning til og på den årlige juleweekend i november. Et par timer og en weekend en gang om året